Wie is Anja?

Anja Sonke is als mediator doelgericht en waar nodig voortvarend, altijd op zoek naar de balans tussen het zakelijke en het menselijke, optimaal rekening houdend met de belangen van beide conflictpartijen. Anja gaat mens- en oplossingsgericht te werk. Zij is jurist, MfN-registermediator en ook geaccrediteerd Familiemediator. Zij is ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand en werkt als rechtbank mediator.

Anja Sonke heeft jarenlange ervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening en is in het verleden werkzaam geweest in diverse functies bij Nationale Nederlanden en ING Bank.

Sinds 2007 heeft zij een eigen praktijk als mediator, gespecialiseerd in arbeidsmediation, familiemediation en mediation in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Daarnaast is zij verbonden als trainer en mediator aan de The Lime Tree en verzorgt zij kennis- en vaardigheidstrainingen in het bank- en verzekeringswezen.

Vertrouwen geeft winst

Vertrouwen is het sleutelwoord:

  • Vertrouwen in jezelf
  • Vertrouwen op en in de mediator
  • Vertrouwen in het proces van conflictbegeleiding
  • (Hersteld) Vertrouwen in de andere partij
  • Vertrouwen op een goede afloop

Anja gaat mens- en oplossingsgericht te werk.

Gespecialiseerd in mediation bij echtscheiding, arbeidsconflicten en conflicten in de zakelijke dienstverlening. Landelijk werkzaam.

Neem contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende kennismaking.